Тв новини

„Опасно изкушение“: Хасан Али се моли на Ендер да не…


Шахика е показала на Махмуд подправени документи, които уличават Хасан Али, че е давал големи суми на убиеца на неговия баща. Махмуд побеснява и решава да направи отмъщение на Хасан Али. Той се надява да го изпрати й в затвора с помощта на Шахика.

Шахика прави хитър номер, който номер й позволява, и тя приема лекарство за забавяне на пулса, преди да отиде при Хасан АлиТова лекарство ще й помогне да покаже на Хасан Али, че е мъртва. Махмуд я изнася от имението на Хасан Али, а в килима слага манекен.

Осман снима Махмуд, докато изхвърля килима. Ендер е бясна на Шахика, че не я информирала за плана, който е замислила, тя я вини, затова че е причинила безпокойство у нея и у Джанер. Шахика казва, че така е по-добре, защото Ендер се държала напълно естествената с Хасан Али и този начин ще им помогне да си върнат акциите. Чаатай е нервиран, затова че Йълдъз има съмнения, относно баща му. Чаатай коментира с майка си, че баща му я е уличил в манипулация с цел да го изкара убиец. Чаатай не вярва, че баща му може да извърши това.

Фериде решава да промени обличането на Йълдъз и за нейно изумление и Йълдъз се съгласява. Ендер е в офиса на Хасан Али, носейки видеозаписа с Махмуд, чрез него тя решава да го накара да прехвърли дяловете в компаниятаХасан Али е потресен, виждайки записа на Махмуд и веднага започва да се оправдава, че няма нищо общо с това.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.