Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер получава сензационен запис!


Ендер открива медальон и този медальон e  на Шахика тя коментира с брат си, че някой е успял да го сложи в кутийката му, а преди това тя е била празна. Джансу живо се интересува от това дали Хасан Али има добро отношение към Йълдъз. Тя разпитва затова Махмуд. Махмуд доверява, че Хасан Али е имал друга представа за бъдещата си снаха. Хасан Али коментира с Чатай, че Йълдъз се вижда с Ендер и я е заварил в кабинета му. А Ендер идва в имението на Чаатай където е Хасан Али и в прав текст му заявява, че той е убил Шахика.

Тя показва медальона на Шахика, който е намерила дома си. Фериде казва, че колието е било при нея. Хасан Али се оправдава като показва записите от камерите в дома си, доказвайки, че Шахика не е пристъпвала в дома му. Чаатай се ядосва и изгонва Ендер. Фериде живо се интересува как е възможно медальона да се намира при Ендер.

Хасан Али се измъква като уверява близките си, които се стремят да го уличат в убийство. Случва се нещо сензационно. Ендер получава запис, на който се вижда Махмуд, който хвърля труп в морето. Появява се Шахика и започва да разказва на Джанер и Ендер, че два дни преди това е поръчала на кенгуруто Осман да информира само нея, ако Махмуд му позвъни. Махмуд е извършил проверка в затвора, дали убиеца на баща му е бил, заедно с Осман. А Шахика е показала на Махмуд подправени документи, които уличават Хасан Али, че е давал големи суми на убиеца на неговия баща.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.