Тв новини

„Опасно изкушение“ вече няма да се излъчва всеки делничен ден

След двуседмична почивка „Опасно изкушение“ вече няма да се излъчва всеки ден. От 3 януари, сериала ще се излъчва  от понеделник до четвъртък  от 20 до 21.30 часа. След него ще продължи излъчването на румънския сериал  „Влад“ от 21.30 часа. В петък от 20 часа ще повтарят бългаския сериал „Съни бийч“ от 20 до 22 часа.

Какво предстои в сериала?

Зейнеп разбира за интимните снимки на Алихан и Ендер и решава, че бракът им е истински

Лила вижда как Кемал прегръща Йълдъз. Йълдъз лъже Лила, че Кемал е дошъл да вземе лекарства за Зехра. Лила не вярва, въпреки че си дава вид, че приема за истина това което й казва Йълдъз. Йълдъз се чуди, какво ще правят с Кемал? Кемал носи лекарствата на Зехра.

Зейнеп направи предложение за  брак на Дюндар. Зейнеп му казва, че е решила да даде шанс на тяхната връзка, защото Дюндар е човек, на когото може да се разчита. Дюндар казва, че е съгласен с женитба със Зейнеп. Той се притеснява само, че тя му е направила предложение, а не той на нея, както е прието. Тя обяснява, че трябва да свикне с нейния стил на живот. Дюндар се съгласява.

На закуска Йълдъз е смутена и разговаря с Лила. Лили не й обръща внимание и отива при сестра си и да я пита има ли нужда от нещо. Кемал разказва, че предишния ден когато е търсил лекарства при Йълдъз, се е видял с Лила. Лила го гледа подозрително.

Пристигат Джанер и Емир. Зейнеп им казва, че ще се жени за Дюндар. Значи Алихан е в миналото, пита Джанер, той отдавна е в миналото, казва Зейнеп. Кемал отново нахлува в стаята на Йълдъз. Кемал е луд от ревност и държи сметка на Йълдъз за нейния треньор по фитнес.

Йълдъз се страхува, че Лила ще ги издаде пред Халит и го чака с нетърпение  да се върне от Лондон, за да му  каже. Йълдъз грубо нарежда  на Кемал да се маха, защото тя ще разкаже какво се случва, че той я притеснява.

Дюндар пита Зейнеп дали тя не се е пошегувал с него, но тя му отговаря че всичко е било много сериозно. Дюндар казва, че трябва да се увери в нещо:“Ти не си влюбена в мен, защо тогава искаш да се жениш за мен?“ Зейнеп му отговаря, че иска да живее с човек, който искрено я обича и може да му се довери. Дюндар е готов веднага  да пристъпят към подготовка за сватбата. Но първо той трябва да й купя пръстен.

Зехра и Кемал решават да се запишат във фитнес клуба, където тренира Йълдъз. Зейнеп казва на Йълдъз, че е направила предложение на Дюндар, Йълдъз отбелязва, че тя не го обича.”Ти обичаш ли Халит“, пита Зейнеп.

Дюндар и Зейнеп се договарят да направят пред всички обяваление за предстоящата им сватба. Халит се прибира, Йълдъз го навива да направят семейна вечер като поканят Алихан и Зерин. Кемал и Зехра отиват  да тренират.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.