Тв новини

„Опасно изкушение“ спира излъчването си


bTV  ще спре излъчването на сериала на 17 декември, петък. Сериалът ще направи пауза повече от две седмици преди да продължи транслирането си от 20 часа. На 3 януари ще се поднови излъчването на поредицата.Националната телевизия прави всичко това, заради Новогодишната си програма.

Какво ще видим след прекъсване на сериала?

Алихан се опитва да разубеди Дюндар да се откаже от Зейнеп

Халит забранява фитнеса на Йълдъз. Халит е бесен, че Йълдъз е получила букет цветя с пожелание от нейния треньор рано сутринта.

Йълдъз се обажда на треньора си, че трябва да прекратят занятията. След като той отрича да е пращал цветя, тя разбира, че цветята са от Кемал и Йълдъз и се заканва да му отмъсти.

Дюндар ревнува Зейнеп от Хакан.

Треньорът на Йълдъз Алпер се обажда на Джанер, за да му каже че Йълдъз повече няма да ходи на тренировки. Йълдъз нахлува в стаята на Кемал и му иска обяснение за постъпката. „Престани да си играеш с мен“, ядосана е Йълдъз. Кемал й отвръща, това не е игра, а това е предупреждение. Йълдъз му казва да си събира вещите и да се маха от този дом. „Сама ще реша как да те изгоня оттук“, гневи се Йълдъз. „Никъде няма да ходя, казва Кемал – с всеки изминат ден подобрявам положението си в този дом“.

Джанер казва на сестра си, че Йълдъз е отказала да ходи на тренировка и Ендер веднага отбелязва, че това е дело на Кемал. И така причината в отказа на Йълдъз да ходи на тренировки, е ревността на Кемал.

Алихан иска да обсъди някои неща с Дюндар.

Дюндар му обяснява, че не е застанал между него и Зейнеп. Той не се занимава с чужди жени. Зейнеп му е предложила.

Не съм дошъл затова“, казва Алихан. Алихан подчертава, че всичко е от упорство на Зейнеп. Дюндар, заявява, че е влюбен в Зейнеп. Алихан се опитва да го убеди, че Зейнеп не го обича. Някои неща се случват с времето, казва Дюндар. Твоята любов няма да е достатъчна, за да направи Зейнеп щастлива казва Алихан. Дюндар се нервира, и заявява,че ако е дошъл да му дава съвети, то той не е избрал подходящия човек. Не съм дошъл да давам съвет. Аз съм тук, за да предотвратя да се случи една голяма грешка. И Алихан си тръгва.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.