Тв новини

Сериалът „Влад“ се завръща


От 4 януари румънският сериал „Влад“ се завръща от 21.30 от понеделник до четвъртък по bTV.

Какво се случи до момента в сериала Влад?

Папараците, които снимат Влад и Елиза, са под командата на Карла. Тя отива при Стефан и му показва фотосите на Елиза и Влад. Щефан е категоричен, че това вече не го занимава.Той иска, те двамата, да направят приказен живота си за в бъдеще. Карла, обаче категорично показва, че никога не е имала сериозни намерения към Щефан и не го е желала, дори тя не е бременна от него.

Щефан разбира че Карла е работила за Влад. Но не той е главният й началник, има още по-главен, който иска да си отмъсти на Чезар и Делия, и поради тази причина, той ще го измъкне от затвора.

Въпреки победите, които успя да постигне, Влад не е доволен от себе си. Отмъщението не му носи удовлетворение. Мики го подкрепя и казва, че е постъпвал досега правилно, защото Щефан го е предал навремето, а Елиза е предала Щефан и това показва че тя не е добър човек. Влад пак не е попаднал на правилната жена.

Шефът на Карла е Йордаке, който пристига в Румъния след 20 години изгнание

На церемонията по погребението на Роксана присъства и Тити.

Влад е на гроба на Адриан и разбира колко е самотен и изоставен от всички, и че няма на кой да разчита. Тити го наблюдава. От гроба на Роксана се заклева, че ще отмъсти на всички, които са виновници за смъртта на момичето.

Йордаке разговаря с Щефан за бъдещата им дейност. Щефан се съгласява да бъдат партньори.

Тити наблюдава Влад и каква мъка изпитва на гроба на Адриан, старецът вече е напълно убеден, че това е Адриан. Влад вече е разкрит и е мишена за враговете си!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.