Тв новини

„Опасно изкушение“: Убийство ли крие семейството на Доан?


Доан, след като се срещна с Ендер, й каза, че не иска да я вижда в личния си живот. Майката на Йълдъз смята, че дъщеря й не трябва да вярва толкова много на Ендер. В края на краищата тази жена е готова на всичко за собствената си полза. Кумру започва да забелязва, че Ендер е разкъсана и не знае чия страна да заеме на Кумру или на Йълдъз. Но и Йълдъз осъзнава всичко и сега вече няма да е същата като преди. Тя вече няма да бъде мила и няма да щади никого по пътя си. Спомня си как хората, които я предадоха, дойдоха у тях и сякаш нищо не се беше случило, седнаха на една маса с тях.

Никога не е очаквала, че Доан може да го направи. Той отлично знае, че дъщеря му има тайна връзка с Чаатай и не й каза нищо за това. Когато Доан чу тези обвинения в своя посока, това не му хареса. Йълдъз няма представа какво е трябвало да преживеят с Кумру. И ако знаеше за това, дори би им съчувствала. Кумру няма да позволи на никого да я обиди и ще може да отстоява себе си. Йълдъз започва да подозира, че семейство на Кумру има някаква тайна. Тя разбира, че Доан е купил клиниката не толкова отдавна. И само за да скрие нещо много важно…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.