Тв новини

„Опасно изкушение“: Един наглец моли за прошка. Има ли наивници?


Йълдъз обяви пред обществото, че съпругът й й изневерява. А негова любовница е нейната най-добра приятелка Кумру. Йълдъз връща пръстена на Чаатай и казва, че вече ще говорят в съда. Когато Чаатай се връща у дома, Йълдъз е приготвила багажа си. Тя взима нещата си и си тръгва, но Чаатай няма да се примири с това. Той моли Йълдъз за прошка. Измамникът казва, че много я обича и иска да върне жена си у дома. Но Йълдъз каза на Чаатай, че е напуснала живота му окончателно.

Кумру казва на Чаатай, че ако беше истински мъж, щеше да отговаря за действията си. Ендер вярва, че ще успее да обърне тази ситуация на предателство в своя полза. Доан в този тежък момент се опитва да подкрепи дъщеря си. Ендер го съветва да застане пред всички и да заяви, че като баща той е до дъщеря си независимо от всичко. Йълдъз няма да бездейства и ще тръгне срещу всички и ще унищожи всеки, който я е предал. Никой няма да види отново бившата и наивна Йълдъз. Кумру  идва при Йълдъз, а тя го  приема за нагла постъпка и веднага се нахвърли върху неканената гостенка…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.