Тв новини

„Опасно изкушение“: Каква шокираща награда връчва Йълдъз на Чаатай?


За Кумру се разнася не съвсем приятна новина и тя се смята за опозорена. Ендер подозира, че всичко това не е случайност и някой играе сложна игра с Кумру. Но Йълдъз добре знае, че Кумру не е толкова проста, затова си заслужаваше такова отношение. Ендер успява да спечели Кумру на своя страна. Тя обеща на Кумру да помогне да се справи с враговете си. Сега остава да развали отношенията между Кумру и Арзу.

Емир поставя камери в къщата, където се срещат Чаатай и Кумру. Йълдъз знае, че съпругът й е отишъл при любовницата си и е много нервна. Но когато Йълдъз се надява да хване Чаатай с Кумру, тя сама  идва при нея. Йълдъз организира банкет, който събира всички уважавани хора от висшето общество. Когато Йълдъз излиза на сцената, тя кани любимия си мъж, който по думите й винаги я подкрепя във всичко.

Йълдъз връчва награда на Чаатай за неговата измяна и на Кумру,  като любовница на съпруга си. Йълдъз организира този празник в чест на разпадането на семейството си. Събитието беше посетено от много журналисти и подобна новина се превръща в истинска сензация за тях…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.