Тв новини

„Опасно изкушение“: Чаатай наглее: „Не съм изневерявал“!


Йълдъз е бясна, че Чаатай иска да й отнеме сина. Фейза идва в къщата на Чаатай и Кумру вижда как се държат за ръце. Това много я ядоса. Чаатай продължава да посещава Йълдъз и се опитва да си върне семейството. Той смята Халит Джан за свой собствен син, а момчето го възприема като свой баща. Независимо дали Йълдъз го иска или не, Чаатай ще се бори за тях. Йълдъз смята, че Чаатай се е сетил твърде късно за детето. В крайна сметка собственото му хоби се оказа много по-скъпо от семейството.

Чаатай вярва, че Йълдъз сега прави същото заради гнева си. Само Йълдъз не разбира какво трябва да направи в тази ситуация? Да забрави за всичко или да покаже своята милост? Как може да се прости това? Чаатай моли Йълдъз да се опита да започне да гради живота си от нулата.

Чаатай казва на бракоразводното дело, че не е изневерявал на жена си. Той твърди, че много обича Йълдъз. Йълдъз пък твърди, че съпругът й и Кумру са имали тайна връзка. Тя смята, че е права в тази ситуация. Но въпреки всичко, Чаатай не иска да се разведе с Йълдъз. Ситуацията започва да се променя по най-неочакван начин, когато един важен свидетел се появява в съдебната зала …

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.