Тв новини

„Опасно изкушение“: Чаатай изневерява, но не разрешава Йълдъз да има друг мъж, защо?


По време на бракоразводното дело Кумру неочаквано се появява в съдебната зала. Йълдъз заявява, че тази жена е любовница на нейния съпруг. Ако се разведе заради показанията на Кумру, тогава по-добре да не се развежда с този мъж, който я смята за пълна глупачка. Кумру разбира, че баща й излиза с Йълдъз на вечеря. Доан не отрече, а това е просто делова вечеря. Нервите на Чаатай са на ръба след казаното от Доан. Иска да се нахвърли върху него, но бива спрян. Тогава Чаатай предупреждава Доан да стои далеч от семейството, иначе не гарантира за себе си.

Когато Чаатай отива при Йълдъз, той иска да й зададе само един въпрос, който най-много го тревожи. Има ли наистина връзка между нея и Доан? Йълдъз беше шокирана от подобно изказване. Чаатай има съвест открито да изневерява на жена си, а след това й държи сметка и й се кара за нейното поведение. На следващата среща Чаатай иска да бъде спасен от тази безсрамна и измамна жена, въпреки че по-рано беше категорично против развода. За Йълдъз това беше неочакван обрат на събитията…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.