Тв новини

„Опасно изкушение“: Чаатай бяга с Кумру


Йълдъз казва на Чаатай, че е решила да живее само за себе си. Чаатай се съгласява на развод, но само при условие, че настойничеството ще бъде споделено. Йълдъз няма да разделя Халиджан от Чаатай и той ще остане негов баща.

Провежда се съдебно заседание, на което Чаатай и Йълдъз се развеждат по взаимно съгласие. Чаатай се връща у дома с Йълдъз, за ​​да вземе вещите си. В този момент на вратата се позвънява, а когато Йълдъз вижда Кумру на прага на къщата, остава много изненадана. Кумру казва на Йълдъз, че ако ще играе игри с нея, никога няма да спечели.

Ендер научава, че Чаатай е избягал с Кумру. Ендер казва, че Йълдъз не трябва да се отказва толкова бързо. Но Йълдъз вече няма сили да се бори. Доган много се ядосва на дъщеря си и й казва да изчезне от дома и живота му. Кумру информира баща си, че никога няма да му прости. Когато Чаатай идва при Доган, той се надява, че ще успеят да решат проблемите, възникнали между тях. Но Доган моли Чаатай да не проваля късмета си. Веднага след като Йълдъз се среща с Чаатай, тя му обещава, че ще прекрати връзката им с Кумру …

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.