Тв новини

„Опасно изкушение“: Ще пратя сина ти в затвора за опит в убийство!

Шахика казва на Ендер, че се е съгласила да се омъжи за Кая, за да спаси сина си. „И сегаq ти трябва да приемеш предложението ми да работиш заедно с мен, за да не влезе сина ти в затвора. Ще изхвърля Халит и Надир и ще оглавя компанията, чертае плана си Шахика. И ти ще ми помогнеш в това“. Ендер се усмихва. Шахика й подхвърля: мислила си, че ще стана играчка в ръцете на Халит? Ендер е стъписана. Ендер казва, че е във възторг от нейната смелост. Но това е глупава смелост: „Ти ме заплашваш с моя син?- пита Ендер, мислиш ли че ще предам сина си?“ Шахика, казва да не забравя, че Ийт е извършил опит за убийство. „Процес ще има дори и ти да не заведеш жалба, усмихва се доволно Шахика.- Ще работиш ли с мен или не пита“, пита отново Шахика.Ендер казва: „Да предположим, че аз се съглася, какво ще поискаш да направя?“ Шахика й казва, че ще й даде малко време, за да размисли. Ендер повтаря въпроса: все пак какво трябва аз да направя? „Ще научиш когато приемеш предложението ми, категорична е Шахика.

Ендер излиза от офиса на Шахика и веднага звънни на Ийт и го вика при себе си. Йълдъз се договаря с Лейля да й докладва, какво разговаря Шахика с Халит в холидинга.

Емир информира Кая, че Лейля е намерила работа при Халит. Йълдъз отива при Халит. И той се гневи на Йълдъз, че го контролира всеки ден и го навестява, като му пречи да работи спокойно.

Халит й се оплаква, че в кабинета му са намерили подслушвателно устройство. Той казва, че Шахика го е предупредила и се оказала права. Тя се оказала права, защото самата тя го е поставила“, подхвърля Йълдъз. Халит е изпратил и в имението хора, които да прегледат за подслушвателни устройства.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.