Актьори

Коя актриса ще играе новата главна женска роля в „Осъден“?


Серай Кая, изпълнявала главната женска роля в хитовата съдебна драма „Осъден“ (Mahkum), напусна актьорския ѝ състав, както информирахме по-рано. Коя актриса ще застане на нейното овакантено място до Онур Туна? Вече е известно…
Да оглави сериала, излъчващ се с голям успех всяка четвъртък вечер по турската FOX, се е съгласила Неслихан Арслан. 35-годишната актриса е подписала договор за участие в „Осъден“ с продуцентската компания, стояща зад реализацията му – MF Yapım. В съдебната драма Неслихан ще се превъплъти в образа на комисар Дерия. Нейната героиня влезе в сюжетното развитие в последния излъчен епизод №18 в четвъртък, 21 април.
Неслихан Арслан е известна в България с ролята си на Дилара в семейната драма „Завинаги“ (İstanbullu Gelin). В Турция е позната още от заглавия като „Фамилия“ (Familya), „Прислужници“ (Hizmetçiler) и „Невинност“ (Masumiyet).
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.