Тв новини

Не пускай ръката ми – Епизод.135 (Ето какво ще видим) 25-ти април


НА КРАТКО какво се случва в епизод 135 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 25 април 2022 по Diema Family:

Хулия се опитва да протака плащането на дела от кафето на Бурхан.

Сумру се опитва да убеди Джансу да не заминава с Бурхан, но дали ще успее?

Дженк се среща с Кадир.

Кадир решава да каже истината на Мелис.

Мерт намира флашка и си играе с нея. Но същата тази флашка търси и Бурхан, който взе книгата от Джансу.

Азра се подготвя за сватбата си с Дженк, а Фериде моли Серап да я приеме…

Азми разследва бившия съпруг на Сумру и научава някои интересни неща за него.

Сутринта Бурхан отива при Хюлия в кафето и ѝ казва, че сигурно се досеща какво ще я пита, а тя му обяснява, че ще ѝ трябва малко време, за да събере парите, за да му плати неговия дял от кафето. Хюлия го пита, дали не прави грешка, като застава между дъщеря и майка , той вместо да ѝ отговори съща, а дали е правилно Сумру да застава между дъщеря и баща.

-Хюлия, ако не желаеш да купиш дела ми, аз ще потърся друг – казва Бурхан и излиза.

Дженк изненадва Азра, като отива да я вземе от дома ѝ, а тя му казва, че тогава ще я закара до ресторанта, а той ѝ отвръща, че първо ще отидат до едно друго място. Те отиват на на гроба на родителите на Азра и Дженк им казва, че иска да се ожени за тяхната дъщеря….

Дженк оставя Азра пред ресторанта и ѝ казва, че ще се видят довечера, а тя ми отвръща: – Дженк, искам Мелис да бъде щастлива!

-Ще видим, Азра – отговоря Дженк.

Джансу казва на Сумру, че не знае дали ще замине с баща си, но е сигурна, че не иска да остане с нея.

Сумру казва на Джансу, че се притеснява за нея, а тя ѝ отговоря, че няма защо да се притеснява за нея. Сумру я моли да не заминава с Бурхан…, защото целият ѝ живот е тук, а и не може да я остави сама.

-Ти не си сама, мамо, Азми е до теб – отвръща Джансу.

-Ти си моя дъщеря и ако трябва и Азми ще оставя – казва Сумру. Джансу ѝ отвръща, че са видели до къде са стигнали опитите ѝ да зареже Азми. Тя ѝ казва, че не харесва нейната алчност. Сумру ѝ отвръща, че правила всичко заради нея, за да не ѝ липсва нищо. Джансу ѝ казва, че заживяла нов живот и мисли, че намеренията на баща ѝ са искрени.

-Джансу, ти не познаваш Бурхан, той съсипа живота ни, заради него сме в това положение – казва Сумру.

-Мамо, аз не знам, дали ще замина с баща ми, но съм сигурна, че не искам да остана с теб – искрена е Джансу. – А сега трябва да тръгвам, защото имам среща с татко.

Дженк се обажда на Кадир и го пита, къде е? Той му отговоря, че в сервиза.

-Сега ще дойда – отвръща Дженк.

-Ако е свързано с Мелис. Ние се разделихме! Не искам да се караме! – казва Кадир.

-Няма да се караме! Идвам да поговорим – отвръща Дженк.

Кадир разказва на Дженк, че когато си мислил, че той е виновен за смъртта на Едже, той го проучил и разбрал, че има сестра. Първоначално искал да му отмъсти, чрез сестра му, но не е знаел, че ще се влюби толкова силно в Мелис и когато го разбрал се разделил с нея и е искал да се срещне с него лице в лице. Това решение той го взел, когато станала катастрофата с тях двамата, а тогава, той го спасил да не направи най-голямата грешка в живота си. – Когато започнах да работя в компанията с Мелис, аз не можех да си потисна чувствата си към нея и отново започнахме да се срещаме. Исках да ти кажа, но се случи ситуацията с Азра и не можах да ти кажа.

-Аз не мога да кажа на Мелис, че ти влезе в живота ни, заради план и сега тя ме мисли, че съм безчувствен човек?! Дори семейството ми не разбира моята реакция. Заради теб загубих любовта и уважението на сестра си…. Не заставай на пътя ми и за Мелис забрави – ядосва се отново Дженк и се качва в автомобила си.

Мелис се обажда на Кадир и плачейки го пита, как може да я остави, като знае колко много го обича. Кадир я прекъсва като ѝ казва, че Дженк е бил при него и трябва да поговорят.

В кафето Месут чува как Бухан говори с някой, на който казва, че иска по-бързо да се махне от тук, и че сам ще пътува.

-Къде заминаваш, Бурхан? Питам, защото мога да ти помогна, за да се махнеш по-бързо от тука! Явно Джансу няма да идва с теб? – пита Месут.

-Ще дойде, но аз ще замина пръв, за да уредя дом и прочие- отговоря Бурхан.

Азра се обажда на Джансу и я моли довечера да я придружи в дома на Дженк, защото те са решили да не чакат, а да се оженят и да уговорят детайлите по сватбата.

Вечерта преди да тръгнат към имението Азра вижда, че Мерт си играе с флашка, която мисли за свирка. Тя му прави забележка, че това не е свирка, но въобще не може да се сети, че това е флашката от книгата.

Вечерта преди да пристигнат Дженк и Азра, Фериде моли Серап да приеме Азра както тя е приела нея.

В същото време Бурхан се ядосва, че Фарук се е запознал с дъщеря му и нервен разлиства книгата, която Джансу му даде да прочете и се чуди, къде може да е записа.

Азми не може да се свърже със Сумру и отива в дома ѝ, като ѝ разказва, какво е разбрал за Бурхан.

-Сумру, кога Бурхан излезе от затвора? – пита Азми.

-Май беше септември, когато се появи пред дома ми – отговоря тя.

Азми ѝ отвръща, че той е проверил и Бурхан е излязъл през юли.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.