Тв новини

„Опасно изкушение“: Шахика иска Халит да отнеме сина на Йълдъз и той да стане нейно дете

Кая предлага на Лейля да станат двойка Лейля, обаче, е притеснена сериозно и не дава никакъв отговор на Кая. Съткъ информира Халит, че Йълдъс е отишла в дома на Емир. Халит побеснява и незабавно тръгва нататък, взимайки със себе си и Метин. Влизайки в дома на Емир, Халит вижда, че освен  Емир и Йълдъз там са дъщерите му, Асуман и синът му Халит Джан.

Йълдъз предлага на Халит да види детето си и след това бързо го отпраща, като му заявява: да не си въобразява, че тя има някакви отношения с Емир.

Халит е ядосан на Шахика и казва, че няма никакви отношения между Йълдъз и Емир. Тя от своя страна вметва, че е готова да отглежда детето му и иска от него да отнеме сина на Йълдъз.

Лила иска от Ийт да каже какви чувства изпитва към него в противен случай тя ще замине за чужбина. Ийт е принуден да разкрие, че я обича, но не може да има никаква връзка между тях. Лила не мисли така. Той иска от нея да продължават да крият връзката си. Кая и Лейля разговарят, като тя му обяснява, че е трудно да имат връзка, защото семейното й положение е неясно и тя не желае да го коментира с него. Шахика разбира, че Ийт крие за срещите си с Лила. Тя му казва, че ако продължава да крие от нея и не и докладва всичко, то тя ще спре да издирва биологичният му баща.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.