Тв новини

„Опасно изкушение“: Халит пред фалит

Шахика разговаря с Емир и му обяснява, че Халит смята, че той има отношение с Йълдъз. Емир отричаше такава възможност, той е неприятно изненадан, но Шахика казва, че не иска да има проблеми. Нейното единственото желание е: разводът да приключи по-бързо и тя да се ожени за Халит. Емир бърза да информира Йълдъз, какво е научил, но Шахика го съветва да не говори по телефона, защото Халит сигурно го подслушва. Нека  да извика Йълдъз в квартирата си и да й обясни цялата ситуация.

Джанер информира Ендер какво се случва и двамата съставят нов план за действие срещу Шахика.

Емир се среща с Йълдъз в квартирата си. Йълдъз и Ендер са в холдинга, където Ендер желае Халит незабавно да изплати всички нейни дялове от фирмата. Халит обяснява, че ситуацията е тревожна и не може да изплати цялата сума. Йълдъз разбира, че предстоят съкращения и се очаква да настъпи фалит в холдинга. Тя разказва всичко това на Ендер.

Приятелят на Хелми-съпругът на Лейля, му казва, че я е видял на прием в Истанбул, но Лейля незабавно се е махнала от партито. Ендер е на откриване на изложба, където присъства и Шахика, собственика на галерията наподобява много на гласа от телефона на Шахика. Ендер установява близък контакт с Фехми.

Кая предлага на Лейля да станат двойка, Лейля, обаче е притеснена сериозно и не дава никакъв отговор на Кая. Съткъ информира Халит, че Йълдъс е отишла в дома на Емир. Халит побеснява и незабавно тръгва нататък взимайки със себе си и Метин. Влизайки в дома на Емир Халит вижда, че освен  Емир и Йълдъз там са дъщерите му Асуман и синът му Халит Джан.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.