Тв новини

„Опасно изкушение“: Една провалена любов и нова телевизионна звезда

Лила иска от Ийт да каже какви чувства изпитва към него в противен случай тя ще замине за чужбина. Ийт е принуден да разкрие, че я обича, но не може да има никаква връзка между тях. Лила не мисли така. Той иска от нея да продължават да крият връзката си.

Кая и Лейля разговарят, като тя му обяснява, че е трудно да имат връзка, защото семейното й положение е неясно, и тя не желае да го коментира с него. Шахика разбира, че Ийт крие за срещите си с Лила. Тя му казва, че ако продължава да крие от нея и не й докладва всичко, то тя ще спре да издирва биологичният му баща.

Мечтата на Зехра се изпълнява и тя участва в телевизионно предаване с фолклорни изпълнения, заедно с Йълдъз. Метин вижда какво се случва и бързо информира Халит.  Халит нарежда на Съткъ веднага да ги отзове от телевизията и да ги доведе при него. Той ги укорява, че са го изложили пред обществото. Йълдъз много не се притеснявал от думите му защото казва, че скоро тя ще се разведе с него.

Ендер се среща с Фехми, но той твърди, че не знае нищо, нито за Шахика, нито за Халит. Джанер предлага Ендер да се срещне с Лейля. Ендер я подлага на разпит за семейни подробности. Лейля успява да се справи. Шахика никак не е доволна, че Зехра е участвала в телевизионното предаване и я заставя да й се извини за цялото унижение, което й е причинила. За изненада на всички, вторият тираж на книгата на Зехра е феноменален и всичко е разпродадено. Зехра вече няма причина да не подпише мениджърски отношения с Акън. Ендер организира вечер, на която присъства Ерим и Ийт. Вечерта е посветена на Халит Джан.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.