Тв новини

„Опасно изкушение“: Повече обичам децата си, отколкото теб, Йълдъз!


След стрелбата по Ерим, Халит е много въздържан в отношенията си към Йълдъз. Тя усеща това.

Халит вярва, че ще остане при Ендер. Халит обещава на сина си, че ще изпълни желанието му и ще отиде с него в дома на майка му. Йълдъз е безкрайно изненадана и пита какво ще прави тя.Халит й обяснява, че тя трябва да си събере вещите и да напусне къщата. Халит й казва, че се развежда с нея.

Съсипана Елиф продължава да дразни Зейнеп, която е назначила на работа бивша любовница на Алихан. Йълдъз се опитва да умилостиви Халит. Той казва, че е принуден да вземе това решение след дълбок анализ, след случилото се с Ерим. Халит казва, че обича повече своите деца отколкото нея. И си тръгва. Халит отива при Ендер.

Зейнеп иска обяснение от Алихан, защо той не е казал, че е имал отношения с Хазал, а е допуснал тя да я назначи на работа в компанията. Алихан се опитва да успокои Зейнеп. Ийт – синът на Ендер е пред компанията. В този момент от колата си слиза Кая и се сблъсква с Ийт.

Ендер казва на Джанер, че за него има две новини – едната е лоша, а другата – добра. Ендер казва, че Халит ще живее при тях. Лошата новина е за Джанер, че той трябва да напусне дома, докато Халит е там. Джанер е неприятно изненадан и тръгва да си събира вещите. Йълдъз се обажда на Зейнеп, за да й кажа какво се е случило.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.