Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз е изгонена от Имението?


Халит казва на дъщерите си, че след като Ерим се възстанови, той ще се върне в имението и тогава Йълдъз трябва да го напусне. Предупреждава дъщерите си да не казват на никого. Дъщерите му заявяват, че и те няма да останат в имението. Йълдъз е убедена, че ще успее да оправи всичко и до развод да не се стигат. Това тя казва на сестра си. Зехра обяснява на Йълдъз, че напускат имението и ще се върнат, когато баща им се върне с Ерим. Те правят това защото не искат да живеят с Йълдъз, а когато баща им се върне, Йълдъз няма да я има.

Халит пристига у дома на Ендер. Халит обяснява на сина си, че когато се върнат в имението и Йъдъз няма да има. Ендер чува това, което казва Халит. Халит съобщава на сина си, че се развежда с Йълдъз. Ендер казва на Халит да извика Айсел да помага на Ерим. Тя го предупреждава да информира и Йълдъз затова. Ерим казва, че Халит се развежда с Йълдъз.

Секретарката на Тюлин  и докладва, че има младеж, който е чакал от сутринта и иска да разговаря с нея. Тюлин отказва да се види с него. Най накрая, тя се съгласява да го изслуша. Тюлин се мъчи да го отпрати като му казва, че той неправилно е потърсил работа при тях. Тя решава да го подложи на тест. Тюлен е изненадана от неговите възможности.

Надявам се до края на живота си да не те видя“, казва Зехра на Йълдъз, докато се изнасят от Имението. Изведнъж пристига Ендер. Ендер казва на Йълдъз, че ще се върне там, откъдето е дошла, но Йълдъз и казва, че няма да ходи никъде.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.