Тв новини

„Опасно изкушение“: Ийт: Когато имаш пари, животът е по-лесен!


Йълъдъз не пуска Айсел да отива в дома на Ендер, за да работи там. Ендер казва на Айсел, ако иска да ядоса Халит, да слуша Йълдъз. Айсел ще бъде уволнена, ако не се подчини. Айсел се извинява на Йълдъз.

Тюлин отива при Кая и му казва, че при нея е дошло едно момче на име Ийт. Той й показал фотографска памет и тя е удивена от него. Тя му обяснява, че момчето не е завършило никакъв университет, но има необикновени способности. Тюлин обяснява за качествата на момчето пред Кая, без да подозира, че това е неговия син. Кая го вика при себе си и го пита защо иска да започне работа точно в техния холдинг.

Момчето отговаря заради отмъщение. Искам да отмъстя, заради лошия си живот. Момчето казва, че животът никак не му е лесен. Кая отговаря, че на никого не е лесно.“Когато имаш пари, животът е по-лесен“ отговаря Ийт. „ Познавам хора, които имат много пари и са много нещастни“, споделя Кая.

Ерим иска от майка си да покани неговите сестри на вечеря. Ендер е съгласна. Ерим е много щастлив. Халит е на вечеря заедно с Алихан и Зейнеп. Халит обяснява, че бедите които са му се стоварили върху главата, като се започне от баща на Йълдъз и се мине през майка й, всичко това е обърнало живота им с главата надолу. Халит обяснява, че ако Мустафа е бил баща и на Зейнептой е нямало  да пристигне на вечерята. Зейнеп се опитва да защити сестра си като казва, че тя не е виновна, той не упреква Йъллдъз. Той смята, че тя не е виновна за всичко което се е случило, но той не иска да повтаря грешките в живота си. Той е краен и категоричен, че връзката им с Йълдъз няма да продължи...

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.