Тв новини

„Опасно изкушение“: Когато взех окървавеният си син , Ерим, на ръце, всичко се промени!


Тюлин отива при Кая и му казва че е при нея е дошло едно момче на име Ийт. Той й показал фотографска памет и тя е удивена от него. Тя му обяснява, че момчето не е завършило никакъв университет, но има необикновени способности. Тюлин обяснява за качествата на момчето пред Кая, без да подозира, че това е неговия син. Кая го вика при себе си и го пита защо иска да започне работа точно в техния холдинг. Момчето отговаря, заради отмъщение. Искам да отмъстя, заради лошия си живот. Момчето казва, че животът му никак не е лесен. Кая отговаря, че на никого не е лесно.“Когато имаш пари, животът е по-лесен“ отговаря, Ийт. „Познавам хора, които имат много пари и са много нещастни“, споделя Кая.

Ерим иска от майка си да покани неговите сестри на вечеря. Ендер е съгласна. Ерим е много е щастлив. Халит е на вечеря, заедно с Алихан и Зейнеп.Халит обяснява, че бедите, които са му се стоварили върху главата, като се започне от баща на Йълдъз и се мине през майка й, всичко това е обърнало живота им с главата надолу. Халит отбелязва, че ако Мустафа е бил баща и на Зейнеп, той е нямало  да пристигне на вечерята. Зейнеп се опитва да защити сестра си като казва, че тя не е виновна.Той не упреква Йъллдъз. Той смята, че тя не е виновна за всичко което се е случило, но той не иска да повтаря грешките в живота си. Халит е краен и категоричен, че връзката им с Йълдъз няма да продължи…

Зейнеп обяснява, че Йълдъз иска да спаси брака им. Халит казва, че има разлика в културата между Йълдъз и него. Тя въобще не е променила поведението си. Такава си е каквато беше от самото начало. „В момента в който взех окървавения си син в ръцете, всичко се промени и историята приключи“ казва Халит. Зейнеп се обажда на сестра си от тоалетната и казва, че Халит е решил да се разведе с нея и никой не може да го разубеди.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.