Тв новини

„Опасно изкушение“: Зная, че Ендер е майка ми, но кой е баща ми?


Халит доверява на Алихан, че обича Йълдъз, обича нейната веселост, но като цяло –характерът на Йълдъз го натоварва. Той е сигурен, че ако му мине ще се обади на Йълдъз. Алихан пита дали тя ще се съгласи да се върне? Халит нагло отговаря, че много жени биха искали да бъдат на нейното място Това не е любов, казва Алихан. Той добавя, че бракът му със Зейнеп е по сметка. Халит казва, че няма значение дали бракът е по сметка или по любов. Халит е сигурен, че Йълдъз не е от жените, които ще изоставят този начин на живот и ще напуснат Халит.

На вратата на Ендер звъни Кая, Той идва, за да види какво е състоянието на Ерим. Ендер казва на Кая, че Халит живее при нея. В този момента Кая решава да си тръгне, защото не иска да се среща с Халит. Той искал да поговори с Ерим. Ендер го кани на вечерята по случай прибирането на Ерим вкъщи. Кая обещава, че ще присъства на вечерята.

Ендер чувства, че между тях двамата се заражда нещо. Ийт разказва на своя близка леля какво се е случило в холдинга. Той се допълва, че вече има работа. Лелята го пита дали е разбрал, че сина на неговата майка е ранен. Тя му разказва, че всичко това е видяла по телевизията. Ийт й казва, че в писмото е написано, че Ендер е негова майка, но нито дума има за това кой е неговият баща. И пита дали Халит не е негов баща. Ще науча всички подробности“, заканва се Ийт...

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.