Тв новини

„Черно-бяла любов“: Аслъ информира Ферхат, че е направила аборт

Аслъ напуска клиниката и съобщава на Ферхат, че е направила аборт. Тя се качва в такси и тръгва. Ферхат с помощта на Ийт открива телефонния номер на таксиметровия шофьор и му се обажда. Но разговорът не потръгва. Аслъ отива в къщата на баща си. Ферхат е против, но Аслъ отстоява позицията си и остава там. Когато влиза в къщата, тя докосва корема си и си спомня вечерта в клиниката. Няма сили да направи аборт.

Оказва се, че племенницата на Аслъ изобщо не й е племенница, а сестрата на Аслъ. Тя си спомня, че е прочела писмото на майка си. В това писмо пишеше, че майката и бащата на Аслъ са се скарали. Майката взима само една дъщеря със себе си и остави Аслъ с Джем. Джулиде и майка й преминават през много трудности. Сега тя се връща за отмъщение.

Благодарение на Гюлсум, Джунейт влиза в имението. Ферхат, когато се прибира у дома, научава, че племенницата на Аслъ е пристигнала в имението. Той отива в стаята й, за да се срещне с нея, но не я намира там.

Намък иска да изпрати Ферхат да направи голяма сделка. Те ще получат много пари за това. Ийт знае за тази ситуация и ще го последва. Рискът в този случай е много висок. Той може да умре, да бъде хванат от полицията или да избяга и да има много пари в ръцете си. Ферхат се съгласява. Той няма какво повече да губи.

Джулиде не хареса Ферхат от пръв поглед. Вечерта той решава да я заведе при Аслъ. Аслъ приема много добре племенницата си. Радва се, че има роднини.

Джунейт се връща при Азат без нищо. Идил го хваща. Тя решава да работи с него.

Ферхат е много притеснен от аборта на жена си. Той разбира, че съсипва живота й и е твърдо убеден, че ще отиде на мисия.

Абидин и Гюлсум се карат. Абидин признава, че знае кой е бащата на детето. Гюлсюм не разбира защо се е скрил и е продължил да й прави добро. Но тогава й става ясно – Абидин я обича.

Аслъ се среща с адвокат. Тя иска да разреши проблема с развода. Трябва да чакат доста време  Ферхат, но той идва. Ферхат подписва документите без въпроси. За Аслъ това поведение изглежда странно, защото преди беше против развода. Докато разговарят, Джулиде получава обаждане от Аслъ и ги информира, че къщата им е била нападната.

Ферхат се сбогува с Аслъ и тръгва за работа. Ийт следва колата  и се опитва да спре брат си. Но той не успява. Междувременно Аслъ научава от Абидин, че Ферхат е отишъл на работа. Какво ще предприеме Аслъ.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.