Тв новини

„Бараж“: Назъм е женен


Нехир, която научава някои факти, е много ядосан на Назъм и не иска да го вижда повече! След като научава, че Нехир е издирвана за измама, Назъм я спасява от полицията в последния момент. Скрива я в дървена колиба в пуста гора. Предстои голяма конфронтация между Назъм и Нехир.Тарък ще бъде изненадан да види Фулия да пристига на язовира. Кемал  го кани на вечеря?

Тарък, неспособен да напусне Нехир, открива нея и Назъм в колибата, където се крият! Сега Нехир трябва да направи избор между Тарък и Назъм.

Нехир избра Назъм! Изборът й ще донесе на Тарък голямо разочарование! Разочарован, Тарък ускорява подготовката за битката с Фулия.

Полицията продължава издирването на Нехир! Сега полицията знае за аферата й с Назъм! Нехир иска да се предаде, за да не бъде обвинен Назъм. Но Назъм няма да загуби Нехир!

Назъм, който не иска да се случи нещо лошо с Нехир, е принуден да приеме помощта на Тарък.

Съдбите на Нехир и Назъм ще преминат през много трудни времена. Ходът на Зерин и неочакван посетител само ще изострят и без това трудните отношения между тях.

В момент, когато цялото внимание е насочено към Нехир по време на годежа, Халил разбра за Тарък и Зехра! Такъв изход от събитията заплашва със сериозни проблеми както за Тарък, така и за Зехра.

Нехир се съгласява да се ожени за Назъм! Назъм е доволен от това! Щастието му обаче няма да продължи дълго, защото трябва незабавно да прекрати брака с Нермин, криейки от Нехир, че все още е женен. Нермин не иска да приеме развода!

Тялото на Халил все още не е намерено. Но пристигането на сестра му Мерием ще постави Тарък и Зехра в трудно положение.

Докато Тарък и Зехра се опитват да се уверят, че никой не е забелязал отсъствието на Халил, мистериозният мъж знае какво са направили.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.