Тв новини

„Домът, в който си роден е твоята съдба“: Бенал е бременна от Мехди


Мехди и Зейнеп решават да станат родители на Кибрит. Момичето е много щастливо да научи тази новина. Фарук се приближава до Емине, за да получи новини за Зейнеп. Той се тревожи за бившата си годеница и се надява, че ще успее да си я върне.

Бенал няма търпение да каже на Мехди, че е бременна от него. Тя, обаче научава, че не се развежда със Зейнеп. Мехди идва при Бенал, за да разбере защо тя е идвала в дома му и предупреждава, че сега той е женен и вече не можете да бъде при нея, когато пожелаете.

Екрем прекарва време с второто си семейство, за чието съществуване все още никой не знае. С любовницата и дъщеря си той иска да замине за Америка.

За да одобрят настойничеството и осиновяването на Кибрит, са необходими добри условия за живеене. Тя трябва да има своя стая. Мехди решава да й предостави стаята, предназначена за племенницата му Ясемин. Ясемин е чакала тази стая толкова дълго и новината, разбира се, я разстройва.

Нермин и Екрем идват при Зейнеп, за да разговарят с нея. Приемната майка е разстроена от действията на Зейнеп – едно дете поема попечителството над друго дете. Но Зейнеп е непреклонна и няма да промени решението си.

Пристигат  на проверка, дали са подходящи за настойничество. Като цяло служителят оценява добре атмосферата в къщата. Но  идва пияният Байрам. Никъде не са го наели на работа, а той от отчаяние пък се напил. Байрам разваля впечатлението от проверката.

Зейнеп идва в Бенал. Научава за бременността й. Бенал си спомни как Мехди я изостави, но тя не признава на Зейнеп, кой е бащата на детето.

Бенал решава да направи аборт. Зейнеп отива с нея в болницата. Тук идва и Екрем, следван от Мехди и Нух. Намират го с любовницата и дъщеря му…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.