Тв новини

„Опасно изкушение“: Открит е труп, чий е той?


Фериде подтиква Йълдъз да покани Хасан Али на гости. Ендер е в моргата да различи открит труп, който е изхвърлен от морето.

Хасан Али следи случая и смята че няма да бъда обвинен за убийството на Шахика. Фериде, обаче, заявява пред всички, че е намерила колието в неговия дом. Колието на Шахика. Йълдъз отрича колието да е на Шахика. Асуман е наясно, че и Йълдъз лъже. Тя коментира с Йълдъз, че Шахика е успяла да свали Хасан Али. Йълдъз, обаче не споделя вижданията й. Тя коментира с мъжа си, че Шахика подготвя номер на Хасан Али. Чаатай дълбоко не вярва в предположенията на съпругата си, но Йълдъз подчертава, че Хасан Али и Шахика ще стигнат до женитба.

Mерт, като взима акциите на Зехра, започва да се държи много лошо с нея. Йълдъз е на гости на Ендер и коментират изчезването на Шахика. Йълдъз е сигурна, че Шахика плетена някаква интрига с Хасан Али, но Ендер е убедена, че Хасан Али е убил Шахика. Ендер търси колието на Шахика. Седаи, обаче го оставя в дома й.

Ендер, благодарение на своята хитрост, успява да разбере какво прави Хасан Али. Фериде заявява пред всички в какво го подозира. Останалите също са съгласни, че вероятно той е извършил убийство. Ендер получава видео, на което се вижда как Махмуд изхвърля трупа, но каква е огромната изненада на Ендер, когато тя вижда Шахика да се завръща в техния дом, без косъм да е паднал от главата й.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.