Тв новини

„Опасно изкушение“: Шокиращият план за едно убийство!


Става ясно че Шахика е направила добър план с който е организирала изчезването си. Какво всъщност се е случило? Затворникът се среща заедно с нея и с Махмуд. Те са го убедили, че Хасан Али е убиец на баща му и той става помощник в подготвянето и на нейното убийство.

Шахика и Ендер се договарят да изнудят Хасан Али и за акциите Ендер и Шахика се захващат с дейността по изнудване на Хасан Али, но се оказва, че акциите се предава само по роднинска линия той й признава за убийството и се чуди как да се измъкне от закона. Ендер го оставя да мисли, но преди това му дава информация, че е направила запис на разговора.

Фериде организира вечеринка с приятелките си, на която да ги запознае със снаха си. Тя води Йълдъз на пазар, заедно с тях е, разбира се, и Джансу, за да навлиза все по-дълбоко и по-дълбоко в семейството, за да може да осъществи това, което е намислила и Йълдъз успява да се представи добре пред висшето общество. Асуман успява да накара Фериде да подари на дъщеря и колие със скъпоценни камъни. Всички остават много впечатлени и дори, и Чаатай, който смята, че майка му е започнала да харесва Йълдъз Ендер и Шахика обсъждат въпроса: коя от тях двете да се омъжи за Хасан Али, за да спечели акциите.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.