Тв новини

„Опасно изкушение“: Хасан Али убива Шахика без да иска…


Джансу е непреклонна тя следи навсякъде Чаатай и се мъчи да се сближи с Фериде. Зехра на рождения ден на мъжа си съобщава, че ще му прехвърли акциите си.

Шахика и Ендер са измислили нов номер за Хасан Али. Приготвят баклава и заминават в офиса, за да го почерпят. Той, обаче не се хваща, защото вътре в баклавата има разхлабително. По този начин двете дами се стремят да го изложат и той да стане център на присмех. Те са поканени от Хасан Али да му гостуват.

Джансу отново се намърдва в имението и кара Чаатай да беснее. Той я прогонва. Йълдъз вижда какво става и иска Чаатай да й даде подробности за поведението си. Джансу се опитва да го извини.

Хасан Али е поканил Шахика и Ендер на гости, но се случва голяма беда, за която Хасан Али не е подготвен. Той упоява Шахика и тя изпада в безсъзнание. А Хасан Али смята, че я е убил.

Махмуд е при него и решава да го отърве от трупа. Появява се и Ендер. Хасан Али се чуди как да се измъкне от критичната ситуация, докато Махмуд изхвърля тялото. Ендер си тръгва, но в нея стои смущаващото усещане, че Шахика е преживяла нещо потресаващо. Фериде научава какво се е случило с Хасан Али и руската проститутка Светлана.

Фериде отива при него и открива колието на Шахика. През това време Ендер се мъчи да намери Шахика. Хасан Али се опитва да я излъже показвай едно видео, което да докаже, че Шахика не е идвала в имението му.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.