Тв новини

„Опасно изкушение“: Надир се готви да превземе Йълдъз, но…


Надир получава в офиса си подарък от Халит. Той отваря кутията и вижда скъсания портрет. „Ние сега започваме, Халит“, казва Надир, гледайки скъсаната картина.

Халит съобщава на Йълдъз, че му е върнал подаръка, предупреждава и Йълдъз повече да не скрива нищо от него.

Става катастрофа, една кола се вряза в колата на Лила. Идва Ийт и казва, че той ще плати. Лила се чуди защо всичко това прави за нея. Ийт обяснява, че е наясно, колко му е трудно на това момче, колко малко пари взима и затова иска да му помогне. Ийт й предлага неговата кола, докато Лила оправи своята.

Шахика е при Халит казва, че съжалява че не е могла да му изрази подкрепата си, когато Надир го е унижил. Шахика се чуди как може да е толкова смел.

Надир има план.

Шахика получава снимка на телефона си  как Йълдъз похапва в един ресторант в компанията на Надир. Тя се отправя към кабинета на Халит и казва: има един проблем, но не знам как да ти го кажа. Без да му съобщава, тя е направила проследяване на Надир. Шахика му поднася телефона като казва, че е получила уличаващи снимки. Тя казва, че те са направени от едно кафе, което е в близост до холдинг. Халит  се отправя към кафето.

Ендер вика Лейля в нейния кабинет. Ендер отправя обвинение към Лейля, че флиртува с мъже.“Не те ли е срам да съблазняваш чужд мъж“, обвинява я Ендер. Лейля се бунтува и казва, че не е вярно. Ендер я пита: колко пари иска, за да се махне от тука, тя е готова да й ги даде. „Ти не можеш да работиш тук!“ Лейля бяга от офиса на Ендер. Ендер е доволна.  Тя се обажда на Ясемин и я кара да й изпрати топъл шоколад по Лейля.

Халит пристига и вижда, че на масата с Йълдъз е Надир. Йълдъз скача й казва, че не е виновна за нищо, тя отишла там с Емир, а той внезапно е дошъл. Надир казва, че Йълдъз в нищо не е виновна. Той е дошъл да хапне, видял я е и е решил да я поздрави. Халит се нахвърля върху Йълдъз й й казва: нали я е предупредил да внимава, защото тя отново не се съобразява с него. Надир опонира, че Халит е несправедлив спрямо жена си. Халит му отговаря, кой е той, че да му прави такива оценки. Надир му казва, че Йълдъз няма нищо общо с портрета. Надир е доволен от създалата се ситуация и от това, че Халит получава усещането, че Йълдъз се готви да му изневери.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.