Тв новини

„Опасно изкушение“: Шахика се готви да хвърли Лейля в ръцете на Халит


Надир съобщава,че желае да направи малък подарък на Халит. Внасят пакета. Надир пита Халит няма ли да го отвори? Халит притеснен започва да го отваря и вижда портрета на Йълдъз. Халит е изненадан и разярено поглежда към Йълдъз. Надир обяснява, че е купил тази картина и се радва, че може да му я подари и да го направи щастлив. Халит няма какво да направи и подава ръка за благодарност на Надир: „Благодаря ти, Надир, за тоя жест“. Йълдъз казва на Халит, че подаръкът наистина прилича на нея. Халит изсъсква, че вкъщи ще поговорят по въпроса. Ендер се дразни, че Надир не я е информирал преди това, какво смята да прави. Ендер се бунтува, че Халит може да остане недоволен от този жест и да навреди на нея и на Ийт. Надир я успокоява и я съветва да не се притеснява.

Халит се учудва на смелостта на Надир и как  е дръзнал да му подарява портрет на жена му. Халит  коментира как може да го направи пред толкова много хора, но Йълдъз бърза да му обясни каква е истината. Йълдъз му казва, че на една изложба е харесала тая картина и искала да я купи, но се оказва, че е била продадена на друг човек. Картината всъщност е била портрет на бабата на художника. Халит е бесен, че той едва сега научава. Беловласият заявява, че той си играе с него чрез Йълдъз. Халит  съжалява, че Йълдъз, не е тази, която той познава от самото начало на връзката им.

Ендер и Шахика обсъждат ситуацията, като Шахика казва, че е доволна от факта, че Халит все повече и повече охладнява към Йълдъз. И по този начин ще го хвърлят в нежните ръце на Лейля. Ендер пита скоро ли ще станеШахика е убедена, че скоро ще стане. Но Ендер през това време  постоянно трябва да подстрекава Йълдъз, защото Йълдъз няма да издържи още една изневяра на Халит.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.