Тв новини

„Опасно изкушение“: За кого всъщност работи Ендер?


Ендер вика Лейля в нейния кабинет. Ендер отправя обвинение на Лейля, че флиртува с мъжа й.“Не те ли е срам да съблазняваш чужд мъж“, обвинява я Ендер. Лейля се бунтува и казва, че не е вярно. Ендер я пита колко пари иска, за да се махне от тука, тя е готова да й ги даде. „Ти не можеш да работиш в холдинга. Лейля бяга от офиса на Ендер. Ендер е доволна.  Тя се обажда на Ясемин и я кара да й изпрати топъл шоколад по Лейля.

Халит пристига в близкото кафе и вижда, че на масата с Йълдъз е Надир. Йълдъз скача й казва, че не е виновна за нищо, тя отишла там с Емир, а той внезапно дошъл. Надир казва, че Йълдъз в нищо не е виновна. Той е дошъл да хапне, видял я е и е решил да я поздрави. Халит се нахвърля върху Йълдъз й й казва: нали я е предупредил да внимава, защото тя отново не се съобразява с него. Надир опонира, че Халит е несправедлив спрямо жена си. Халит му отговаря, кой е той, че да му прави такива оценки. Надир му казва, че Йълдъз няма нищо общо с портрета, който той му подари. Надир е доволен.

Шахика посреща в холдинга Халит. Тя го пита какво му е, защо е пребледнял. Той казва, че не се чувства добре. Метин пита какво се случва? Халит тъкмо тръгва да излиза, когато при него влиза разплаканата Лейля. Тя му казва, че иска да напусне, защото не се справя с работата.

Халит я кара да каже какво се е случило, тя му казва че е Ендер я е извикала и я е нагрубила. Халит отбелязва, че трябва да привиква към това което става около нея. На него му се случва от десетилетия. Пита я: иска ли й сетя да остане или не? Тя  отговаря, че иска. Халит я кани да тръгне с него и да се разходят. Ендер и Шахика ги гледат от прозореца на холдинга как се отдалечават. „Случи се това, което искаш“, казва й Ендер. „Да отпразнуваме случилото се с Халит и Лейля“, доволна е Шахика. Излизайки от кабинета на Шахика Ендер набира номер и казва, че Шахика продължава да мисли, че тя е на нейна страна, ние може да минаваме вече към действие. Оказва се че, тя разговаря с Йълдъз, която й казва: „Ще я ликвидираме!“

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.