Тв новини

„Опасно изкушение“: Колко пари плати на Мустафа, за да стреля?


Ендер е платила на Мустафа, за да получи информация и да накара Мустафа да всее раздор във фамилия Аргун и Зейнеп и Йълдъз

Алихан не успява да каже, че ще отиде на разговор с Елиф. Халит пита Ендер дали е давала пари на Мустафа. Тя отрича Халит пита: „Значи той безплатно ти е дал информация, че Йълдъз и Зейнеп не са родни сестри. Ендер му казва, че тя му е обещала среща с него. Халит изважда от джоба си извадка от банката за преводите на Ендер. Халит я пита какво ще каже за този факт.

Алихан разговаря с Елиф и уведомява, че няма никакви намерения да има отношения с нея. Пита я, какъв е смисълът. И защо тя иска да ги скара. Елиф се дразни, че Алихан не я забелязва. Тя искрено вярвала че ще бъдат двамата заедно. Елиф казва на Алихан ,че тя никога не го е възприемала като обикновен приятел. Тя му намеква, че в университета не са били обикновени приятели.

Ендер пита Халит какво иска да постигне с извадката от банковите й преводи, които предоставя. Но Халит й казва, че на датите които тя е превеждала големи суми, отговарят на присъствието на Мустафа. Ендер се защитава като казва, че не е възможно тя да даде пари на този човек. Тя му казва че Йълдъз прави всички тези номера, за да не се разведе с него. Йълдъз настройва Халит срещу Ендер, за да спечели обратно Халит.“Какво направи с тези пари“ пита Халит. “Дадох ги в дарение“, контрира Ендер.

Тя обяснява, че ги е дала за обучението на едно момче. Ендер решава да му докаже истината и звъни на телефонаостава го на спикер. Халит е разколебан, след като чува, че Ендер наистина е предала големи суми пари за обучението на едно момче. А, момичето с което говори, се оказва в компанията на Джанер който й благодари за чудесно проведения разговор. Той казва, че е спасила него и сестра му от големи проблеми.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.