Тв новини

„Опасно изкушение“: Зейнеп и Алихан се разделят заради Елиф?


Елиф успява да скара Алихан и Зейнеп

Ендер пита Халит какво иска да постигне с извадката от банковите й преводи, които предоставя. Халит й казва, че на датите които тя е превеждала големи суми, отговарят на присъствието на Мустафа. Ендер се защитава като обяснява, че не е възможно тя да даде пари на този човек. Тя му казва че Йълдъз прави всички тези номера, за да не се разведе с него. Йълдъз настройва Халит срещу Ендер, за да спечели обратно Халит.“Какво направи с тези пари пита Халит. “Дадох ги в дарение“. Тя обяснява, че ги е дала за обучението на едно момче. Ендер решава да му докаже истината и звъни на телефона, остава го на спикер. Халит е разколебан след като чува, че Ендер наистина е предала големи суми пари за обучението на едно момче. А, момичето с което говори, се оказва в компанията на Джанер, който й благодари за чудесно проведения разговор. Той казва че е спасила него и сестра му от големи проблеми.

Оказва се че наистина Ендер е дала пари на Мустафа. Ендер казва, че ще заметат следите на парите. Ендер знае, че Халит ще провери сметките затова взима мерки и Джанер организира момичето, което ще потвърди, че тя е дала пари като дарение. Халит е сигурен, че Ендер не е дала пари на Мустафа. И приключва разговора с Ендер, като отново се настройва срещу Йълдъз.

Алихан иска Елиф да стои далеч от връзката му със Зейнеп. Алихан казва, че е влюбен в Зейнеп и че няма да я остави на никаква цена. Елиф го хваща за ръката и го моли да не си тръгва. Точно в този момент идва Зейнеп и вижда интимната сцена, и пита: „Какво се случва тук?“ „Ти ми обеща да не се виждаш повече с това момиче“, крещи Зейнеп.“Ти какво си мислиш за себе си, я се погледни, злобее Елиф. „Погледни себе си, а после – погледни Алихан! Вие двамата изобщо не си подхождате. Вие, нито по физика, нито по култура, нито по убеждение си подхождате“, ядосана е Елиф. „Всички ви се смеят зад гърба. Питат се, откъде Алихан е намерил това момиче“, продължава с обидите Елиф.

Зейнеп си тръгва покрусена. Алихан се намесва и кара Елиф да млъкне.“Това, което вие наричате любов, ще свърши след два дни“, крещи зад гърба на Алихан Елиф. „Давам ви три месеца“. Алихан и Зейнеп се скарват.

„Как си позволяваш да седиш с това момиче зад гърба ми. Елиф се опитва да ни раздели“, крещи Зейнеп. Алихан й казва, че се е помъчил да й каже къде отива, но тя е била на съвещание. Зейнеп се разплаква и си тръгва.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.