Тв новини

„Опасно изкушение“: Изоставеният син става прислужник на Ендер


Ийт отива да работи за Ендер

На излизане от офиса на Халит Йълдъз се оплаква на Кая, че Халит се развежда с нея, той я кани в кабинетите да поговорят. Йълдъз се оплаква на Кая, колко е нещастна и колко е самотна. Тя намеква на Кая, че Халит и Ендер са заедно. Тя казва, че Ендер има една цел, а именно – да бъде отново с Халит. И затова се нервира като го види. Кая е разтревожен. Йълдъз му споделя, че е наясно, че са били навремето влюбени. Йълдъз го настройва сериозно срещу Ендер, като му казва, да не разчита на нея, защото тя е изцяло е отдадена на Халит. „Тя и преди е правила същото, когато сте били влюбени“, казва Йълдъз. Кая е много разтревожен от това, което е научил току-що от Йълдъз за Ендер  и Халит.

Халит предприема действия като нарежда на свои хора да проверят дали Ендер е правила преводи на големи суми през последния месец, за да разбере дали тя е давала подкуп на Мустафа, за да настрои срещу Халит.

Ендер се подготвя за вечерята по случай изписването на Ерим от болницата. Елиф се обажда на Алихан, който я пита какво иска да постигне с постоянните си интриги. Елиф го кани на среща. Да поговорят лице в лице. Алихан се съгласява да се срещне с нея.

Халит получава информация за преводите на Ендер в последните месеци. Ендер е превеждала огромни суми от сметките си.

Ийт отново е при Тюлин, когато се обажда Ендер и търси хора за кетъринг, които да обслужват официалната вечеря в чест на Ерим, който е изписан от болницата след като беше прострелян от Мустафа. Ийт предлага услугите си. Тюлин се съгласява. Тя го наема като сервитьор за вечерта… Ийт става прислужник на родната си майка.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.