Тв новини

„Опасно изкушение“: Халит ли е моят баща?


Ийт се съмнява, че неговия баща може да е Халит

Родственицата му се радва, че може да се окаже син на милиардер. Той се заканва Ендер да си плати за всичко. Ийт започва работа в компанията и Тюлин е много доволна от него. Тюлин казва, че Халит е платил стипендията на много студенти може и на него да плати. Ийт пита Тюлин къде е кабинета на Ендер, за да отнесе писмата. Тюлин му показва кабинета и му разказва че тя е много точна и дисциплинирана и затова той трябва да бъде внимателен с нея.

Ийт пита дали тя е лош човек. Тюлин се учудва на директния му въпрос. Тюлин се въздържа от коментар. Ийт вижда снимката на Ерим на бюрото на Ендер и пита Тюлин, че тя е вероятно добра майка. Тюлин потвърждава, че Ерим е много обичано дете от Ендер.

Зейнеп се среща с Хазал, която е бивша приятелка на Алихан. Зейнеп и споделя, че е наясно, че между тях с Алихан е имало нещо преди време. Хазал смята, че Зейнеп ще я уволни. Но Зейнеп я оставя във фирмата.

Йълдъз отива при Халит в офиса. Йълдъз се оплаква, че всички са напуснали Имението, даже и Айсел. Наказана ли съм, пита Йълдъз. Халит й казва: „Ти не разбираш ли, че ние се развеждаме.“ Илдъз отбелязва, че той се развежда с нея, а не тя с него. Йълдъз го информира, че ще заведе дело, за да лиши от право Мустафа да е неин баща… „Това дело няма да оправи нашите отношения“ казва Халит. Йълдъз се учудва. Откога Халит е станал толкова безчувствен?

Йълдъз му казва, че Ендер също е замесена в стрелбата срещу Ерим. Халит побеснява. Пита, я дали знае какво говори? Халит си припомня думите на Ендер, която му казваше, че Мустафа е идвал при нея. Мустафа е отишъл при нея с единственото  желание, тя да му помогне да измъкне пари от него.

Йълдъз нахъсва Халит. И му казва че Ендер, му е платила пари, за да измъкне тази информация от него, иначе, какъв е смисълът Мустафа да споделя тайните с Ендер, че те двете са доведени сестри. С една дума, Ендер също има отношение към стрелбата на Мустафа срещу Ерим. Халит започва да се разколебава, той усеща, че има логика в думите на Йълдъз. Той казва на Йълдъз, че след това ще обсъдят ситуацията.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.