Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз вижда целувката на Чаатай и Кумру


Кумру е бясна, че Чаатай има мило отношение с Халиджан и държи на семейството си, тя решава да се види с Чаатай и да разговаря  с него. Но Йълдъз научава, че мъжът ѝ е правил покупки от магазин, който се намира в близост до тайната къща. Тя ги проследява и вижда как Чаатай и Кумру се целуват. Решава да влезе вътре, но съкрушена от видяното, се отказва. Тя не знае как да се справи с болката. А Ендер е видяла снимките на Хасан Али и е твърдо убедена, че той е жив, но това е номер на Чаатай и Седаи. Ендер е много ядосана и решава, че е дошъл момента да им отмъсти, като привлече Доан на своя страна. Йълдъз се консултира с адвокатка, която я утешава. След като се е отдала на интимни ласки с Чаатай, Кумру има прозрение, че Чаатай държи на семейството си.

Настъпва дните за отмъщение на Йълдъз. Тя отива в дома на Кумру поканва Доан на вечеря и счупва една ваза на приятелката си. Йълдъз прави номер на мъжа си, и слага черна рокля която Даяна е носила навремето, като отмъщение за изневярата на Чарлз. Йълдъз се държи много предизвикателно на вечерята с Чаатай и Кумру. Доан е подготвил голямо отмъщение на Чаатай. Той е наясно, че Йълдъз знае за отношенията между Чаатай и Кумру.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.