Тв новини

bTV мести „Опасно изкушение“ по bTV Lady, а „Мрежа от лъжи“ продължава единствено в праймтайма на bTV


ЕКСКЛУЗИВНО: bTV мести „Опасно изкушение“ по bTV Lady.

Считано от понеделник (20 февруари) турският сериал „Опасно изкушение“ ще се излъчва премиерно в ефира на bTV Lady – всяка делнична вечер вече от 21:00 до 22:00 ч. До 17 февруари (петък) включително „Опасно изкушение“ ще върви от 20:00 до 21:00 ч. по bTV.

Турският сериал „Мрежа от лъжи“ продължава в праймтайма на bTV – от 22 февруари (сряда), вече от сряда до петък от 20:00 до 21:00 ч. До 17 февруари (петък) включително „Мрежа от лъжи“ ще върви от 21:00 до 22:00 ч. по bTV.

Промяната се налага заради старта на пролетния сезон и риалити форматите.

„Survivor“ и „Ергенът“, ударно присъствие на „Шоуто на Николаос Цитиридис“, новите сезони на сериала „Мен не ме мислете“ и на емблематичната игра „Стани богат“

Пролетта на 2023 г. ще поднесе един различен, предизвикателен и пълен с емоции сезон за зрителите на bTV!

Екзотични, модерни, интригуващи, изпълнени с любов, смях, противоречия, амбиции и мечти, развлекателните предавания ще пренесат зрителите в един свят от изненади, вълнуващи пътувания и приключения.

Телевизионният сезон на bTV започва на 13 февруари (понеделник) от 18:00 ч. с новите епизоди на любимата игра за знания – „Стани богат“.

Колоритни участници – хора с богата култура, с впечатляващи истории и съдби, разнообразни професии и каузи (лични и благотворителни), ще седнат на стола на знанието срещу водещия Михаил Билалов, готови да отговорят на 15-те въпроса и да грабнат 100 хиляди лева.

На 18, 19 и 20 февруари (събота, неделя и понеделник) от 20:00 ч. приключението „Survivor“ ще даде начало на новия сезон на оригинала в риалити продукциите в българския ефир. Водещ на предаването е мъжът, чийто живот в последните години е белязан от емоцията Survivor – носителят на титлата „Последният оцелял“ от сезон 5 – Ваня Джаферович.

Той ще съпроводи участниците от двата отбора – „Известни“ и „Войни“, през най-дългото до момента в България издание на предаването.

В продължение на 90 дни двете племена ще мерят сили в невиждани по мащаб битки и ще играят така, че да спечелят на своя страна не само останалите участници, но и зрителите, които този сезон ще имат решаващ глас в това кой да продължи напред и да спечели големия финал.

След премиерните епизоди „Survivor“ 7 ще се излъчва в дните неделя, понеделник и вторник от 20:00 до 23:00 ч.

Вторият сезон на „Ергенът“ се завръща със симфония от чувства и 25 дами, които ще дадат всичко от себе си, за да завладеят сърцето на музиканта Евгени Генчев.

Премиерата на романтичното приключение е на 21 февруари (вторник) от 20:00 ч., а как ще се развият отношенията между участниците ще разберем от следващите епизоди, които ще се излъчват всяка сряда и четвъртък от 21:00 до 23:00 ч.

Продукцията, създадена по световния модел за история за любов и съперничество, ще разгърне отношенията на един мъж с дамите, търсещи страстни преживявания на фона на спираща дъха екзотика.

Ще открие ли любовта новият Ерген и ще изрече ли думите, които всяка жена мечтае да чуе, зрителите ще разберат тази пролет в ефира на bTV.

Точно една година след своя телевизионен дебют – на 24 февруари (петък) от 21:00 ч. сериалът „Мен не ме мислете“ ще продължи разказа за отношенията между главните персонажи, изиграни от Весела Бабинова и Рушен Видинлиев.

В трети сезон те ще бъдат доста сложни и объркани, а за това ще допринесат и гост-звездите, които ще имат специално участие в продукцията.

Няма да липсват непредвидени събития и изненадващи ситуации, които ще поставят отношенията им отново на изпитание.

Каква ще бъде развръзката на техните взаимоотношения и ще има ли най-после щастлив край, зрителите на bTV ще разберат през пролетта на 2023 г.

На 24 февруари (петък) от 22:00 часа стартира новият седми сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Под мотото „Вдигаме нивото“ Николаос и екипът дават заявка за качествени промени – в съдържанието, настроението, срещите с гостите и продължителността на шоуто, за да се превърне то в най-чаканото събитие в петък вечер пред екрана.

Тази пролет предаването ще се излъчва от обновеното си студио, а Николаос, освен водещ и сценарист на шоуто става и негов креативен продуцент.

Емоции – по-силни от природните стихии! Приключения, каквито никой не очаква. Спираща дъха надпревара. Любов като от истинска приказка. Забавление на ново ниво. Очаквайте началото на новия тв сезон през февруари!

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.