Актьори

Халит Ергенч, Арас Булут, Енгин Акюрек, Еда Едже, Демет Йоздемир и други звезди ще участват в уникален благотворителен проект на турските телевизии


Халит Ергенч, Арас Булут, Енгин Акюрек, Еда Едже, Демет Йоздемир и други звезди ще участват в благотворително предаване в помощ на пострадалите от земетресението в Турция. То ще се излъчи на 15 февруари.

В съвместно излъчване по 8 канала турските знаменитости ще бъдат заедно с цел събиране на средства за пострадалите. В момента тече трескава подготовка за изданието.

Осемте национални канала ще окажат отдавна невиждана солидарност в сряда и ще съберат помощи за земетръсната зона с известните си екранни лица. Каналите ще участват два по два в предаването, което ще се излъчи от студията на ATV между 20.00 и 02.00 часа.

Телевизиите  започват излъчване на благотворителното събитие съгласно следния график: TRT и ATV, Star TV и TV8, FOX и Kanal 7, Show TV и Kanal D.

Чаала Шъкел и Тюмер Доору ще бъдат водещи по FOX и Kanal 7. В ефир ще се включат актьорите от Disney Plus и звездите от сериалите на FOX.

В Турция за първи път се прави такова предаване. Жестоката конкуренция за рейтинги и реклами ще бъде забравена през тези шест часа, за да се помогне на пострадалите, като се съберат парична сума, която ще бъде дарена за постепенното връщане към нормалния ритъм на живот в засегнатите райони от природното бедствие.

Припомняме ви, че голяма част от звездите на телевизионните сериали се включиха в редица благотворителни акции за пострадалите хора. Бяха създадени фондации, мнозина артисти, режисьори и продуценти веднага направиха парични дарения, дариха каравани и генератори, които се използват при снимките на сериали и филми, а телевизиите спряха излъчването на сериалите за период от една седмица.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.