Тв новини

„Опасно изкушение“: Шокираща гавра на Йълдъз с Кумру


Настъпват дните за отмъщение на Йълдъз. Тя отива в дома на Кумру поканва Доан на вечеря и счупва една ваза на приятелката си. Йълдъз прави номер на мъжа си, и слага черна рокля която Даяна е носила на времето като отмъщение за изневярата на Чарлз. Йълдъз се държи много предизвикателно на вечерята с Чаатай и Кумру. Доан е подготвил голямо отмъщение на Чаатай. Той е наясно, че Йълдъз знае за отношенията между Чаатай и Кумру.

Фейза е във фирмата с детето и Йълдъз й звъни и я кани на среща. Но Атлас иска да си играе с Чаатай.

Йълдъз организира план да компрометира марката, която е създала Кумру, но тя й вдига скандал в ресторанта на Йомер. В отмъщението се включва Джанер и Емир, които компрометират крема, който рекламира Кумру. Това предизвиква алергични реакции при много жени по време на презентацията на крема.

Йълдъз намира фалшив акаунт на мъжа си и го предоставя на адвокатката си, за да научи каква е кореспонденцията между Кумру и Чаатай. Ендер вярва силно в Доган и в неговата симпатия към нея, но когато отива в дома му, там намира жена на име Арзу, която твърди, че е съпруга на Доан. Ендер изпада в потрес от новината и всичките й надежди рухват. Но тя има нов план…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.