Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз ще разбие намерението на Кумру, което


Доан се опитва да внуши на дъщеря си, че Чаатай просто я използва, за да му отмъсти. Кумру е сигурна, че Чаатай наистина я обича. Но Доан знае много добре, че дори Чаатай да е до Кумру, всички мисли в този момент са все още посветени на Йълдъз. Доан постави условие на Кумру да  откаже да се среща с Чаатай. Той отива при Йълдъз и я моли да не се развежда с Чаатай. Чаатай напомни на Йълдъз, че утре имат дело за развод.

Забеляза, че Йълдъз отново се опитва да направи нещо. Йълдъз каза, че ще направи всичко възможно Кумру да продължи да остане в статута на любовница. Тя няма да позволи на тази жена да постигне своето. Сега Йълдъз иска да следва доказания път. Когато Чаатай се върна у дома, тогава Йълдъз му подготвя неочаквана изненада. В къщата се събраха гости, а скоро се появи и самата домакиня на този празник. Едва сега тя беше облечена в булчинска рокля и с всички свидетели Йълдъз иска да поднови брака си с Чаатай. Йълдъз най-много си пожелава с Чаатай да живеят дълъг и щастлив живот, а след това да остареят и дори тогава да не се разделят. Чаатай не се съпротивляваше особено…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.