Тв новини

Мрежа от лъжи – Епизод.7 (Ето какво ще видим) 07-ми февруари


НА КРАТКО какво се случва епизод 7 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 7 февруари 2023 (вторник) по bTV.

След като разговаря с адвоката си, Асия се опитва да събере доказателства, за да докаже изневярата на Волкан в съда. Ще успее ли да се справи?

Как се справя с целия фарс на щастливия си брак?

Асия тича в парка, но е прокъсаната от адвокатът си, който ѝ се обажда, за да я пита, дали е взела решение. Тя му отговаря твърдо, че ще се разведе и го пита какво трябва да направи?

Адвокатът я пита, за парите и имуществото, а Асия му отговаря, че съпругът ѝ се занимава с тях, защото според него, той е бил по-добър в тази работи. Адвокатът ѝ съобщава, че трябва да знае, че ако се разведе Волкан ще получи половината от спестяванията и имуществото.

Действието прескача в дома на Дерин, където майка ѝ казва на съпруга си, че трябва тази седмица да поканят Асия на вечеря, защото те с Волкан са се били постарали на рождения ден, но тъй като все е зает не знае, кога да ги покани.

Ако чакаш работата ми да намалее, ще има много да чакаш! Покани ги да дойдат! – казва Халюк.

Асия отива в банката и разбера, че Волкан преди две години е изтеглил ипотечен кредит и от четири месеца, не го е плащал.

Служителят обяснява на Асия:

– Г-н Волкан донесе всички документи и тези, които и вие бяхте подписали. Той каза, че вие сте много заети, а за нас вие сте много ценен клиент, затова отпуснахме заем на съпруга ви.

Асия го пита, дали има още нещо обезпокоително, което трябва да знае, а той ѝ отговаря, че миналият месец Волкан е изтеглил всички средства от сметката за образованието на Али.

Действието прескача в дома на Асия, където тя бясна рови из кабинета на Волкан.

Али чува шумът, който се вдига и притеснен се качва при майка си, а Асия му обяснява, че баща му е много разпилян и сега не може да намери една фактура. Тя едва успява да скрие издайническите сълзите, които се стичат по лицето ѝ от сина си.

Али си тръгва, а Асия продължава да търси, тя открива фактура от златарски магазин за 16 хиляди и си спомня, за колието, което видя у Дерин, докато беше на преглед при нея. Тя намира документи и за апартамента в кооперацията, до която Нил проследи Волкан.

Действието прескача в дома на Мерт, където Бахар покани Асия, Волкан и Али на барбекю.

Асия се опитва да се държи, че всичко е наред и те са едно щастливо семейство с Волкан и Али.

Докато приготвят салатата Бахар пита Асия, какво е станало с косъма, който е намерила, а тя ѝ отговаря, че напразно се е усъмнила, а Бахар ѝ припомня, че ѝ е казала, че Волкан не може да направи токова нещо.

Камерата ни показва телефонът на Волкан, който не спира да звъни, а той им казва, че трябва да върви, защото го чакат в офиса.

– Скъпа, ще осъмна там, не ме чакай – предупреждава Волкан като целува Асия по бузата.

– Имам малко работа, ще се погрижите ли за Али? – пита Асия Мерт и Бахар и излиза бързо след съпруга си.

Бахар казва на Мерт, че според нея Асия подозира нещо.

– Асия, не подозира нищо, тя знае всичко! – казва уверено Мерт.

– Кажи на Волкан! – отвръща Бахар.

– Не, недей! Това не е наша работа, това си е техен проблем! Остави ги, нека да се разбере истината! – заявява Мерт.

Асия отива в офиса, където си мисли, че ще залови Волкан с Дерин, но се оказва, че той наистина работи с останалите от служители от фирмата.

Действието прескача в болницата, в болничната стая, където лежи свекървата на Асия.

– Ти ми каза, каквото и да става да не разбивам семейството си! Каза ми да преглътна! Волкан ми изневерява! Момичето е на 24 и е бременна! – признава плачейки Асия.

– Не, това не е възможно! Моят син няма да го направи!

– Направи го, майко Салиха, твоят син отдавна разби семейството! Аз как да кажа и обясня на Али?

– Недей, дъще! Али много ще се ядоса на баща си и ще го намрази!

– Майко Салиха, ти не плачи, ако някой ще плаче, това е Волкан – казва Асия и прегръща свекърва си.

Асия се прибира вкъщи, където я чака Али, който ѝ казва, че не е малко дете и знае, че има нещо между нея и баща му и я моли, заради него да не се разделя с баща му.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.