Тв новини

„Опасно изкушение“: Доан иска да се жени за Йълдъз, какво го очаква?


Доан обяви, че веднага щом Чаатай се разведе, той ще се ожени за Йълдъз. Всички бяха шокирани, а Чаатай не сдържа гнева си и се нахвърли върху Доан с думите, че ще го убие. Те започнаха да извеждат Чаатай от кабинета, но той продължава да крещи. Сега и двамата са му станали врагове и Чаатай обещава да унищожи Доан и Йълдъз. Доан моли Йълдъз да му даде малко време и той обещава да оправи всичко. Той ще трябва да убеди Кумру и да я накара да отиде в Тоскана.

След като си тръгнат, Доан ще осигури тълпа от най-добрите адвокати на Йълдъз. Чаатай се събра отново с Кумру и журналистите веднага започват да задават въпроси за връзката им. Всички искат да знаят дали наистина могат да се считат за двойка сега? На Доан не му харесва много. Той се опитва да обясни на дъщеря си, че Чаатай я използва само за да му отмъсти. Чаатай съобщава на Кумру добрата новина, че от утре ще бъде разведен. Той не иска да се влачи дълго време и предлага на Кумру да се омъжи за него. Йълдъз наруши разговора между Кумру и Чаатай, тъй като много й липсва дома и решава да се върне…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.