Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз е притеснена, че Халит може да узнае, че поддържа връзка с Надир

Халит уведомява Лила, че на следващия ден е бракоразводното й дело с Ийт.

На вечерята у Кая се събира цялото семейство. Ийт е доволен, че е дошъл и Ерим. Всички са доволни, че са заедно като едно сплотено семейство. На вечерята, обаче се появява и Шахика и поздравява новото семейство.

Шахика на официалната вечеря иска прошка от Ендер и й предлага да се сдобрят. Шахика вика Ендер в нейната стая, за да и покаже какъв подарък й е приготвила. Шахика дава подаръка на Ендер и й казва че първоначално трябва да разделят Халит с Йълдъз. „Ти, луда ли си?“, пита Ендер. Ендер усеща, че тя има нещо наум и я приканва: „Говори открито!“ Шахика уточнява: „ Има едно красиво момиче Лейля, която току-що пристигна в имението. Ще ги накараме да станат близки с Халит, а Надир, пък, е запленен от Йълдъз. И ние ще направим така, че Халит да разбере затова!“

На вратата на Имението се звъни, Айсел тича да отвори и за малко не припада на вратата, когато вижда пред нея Шахика. Йълдъз притичва и я пита какво става. Тя също е изумена от появата на Шахика. „Какво правиш тук“, крещи Йълдъз. Шахика отговаря, че е дошла да ги види. Йълдъз иска тя да се маха. Шахика  се опълчва  казвайки й, че е дошла да види Халит. По работа. Халит се появява и Йълдъз изразява недоволство, че Шахика посещава дома им. Злодейката обяснява, че е дошла, за да прослуша записа от къщата им, но ако Халит не е съгласен, тя може и утре да го направи в офиса. Халит, обаче я кани в кабинета. Йълдъз е много притеснена какво ще чуят на записа, защото се страхува Халит да не разбере за нейния разговор с Надир.

Йълдъз няма търпение Халит и Шахика да излязат от кабинета, за да разбере, дали Халит е разбрал за контактите й с Надир. Оказва се, че нищо важно няма, информира я Халит.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.