Тв новини

„Опасно изкушение“: Ийт души Шахика


Ендер съветва Ийт да не предприема никакви действия преди да разберат какви факти има Шахика. Ендер му забранява да не говори нищо и на Кая.

Ийт се среща с Шахика и я пита какво иска тя от него и я хваща за гушата. Шахика е силно изплашена. Ийт я заплашва, че ще я убие и я стиска с все сила за гушата. Шахика  се опитва да му махне ръката. Ийт продължава да стиска силно гушата на Шахика и казва, че ще убие, ако не каже какво иска от майка му.

Тя се измъква от захвата му и му удря шамар. Ийт продължава да настоява да му каже има ли нещо, което да го свързва с нападението върху Ендер или не. Шахика заявява, че ще го унищожи, независимо, че той й е племенник. Ийт се интересува дали тя наистина има запис. Шахика се усмихва. И му казва: „Ти нима не знаеш, че аз не заплашвам, просто ей така. В момента, в който ми казва какво си направил, веднага взех записите от камерите и ги скрих на сигурно място, защото не вярвам на никого в този живот.“

Ийт се нахвърля пак върху нея и й казва да му предостави записите. Записите са в сейф и тя не може да му ги покаже, тя му заявява, че има човек който веднага може да предостави записите. Ийт си тръгва угрижен. Шахика остава също много притеснена. Ийт веднага звъни на Ендер и казва, че Шахика вероятно говори истината. Ендер е обезпокоена, че все пак Ийт се намесил в тази опасна ситуация.

Ийт съобщава на Ендер, че Шахика има видео и скоро ще го покаже. Ендер е бясна. Тя му казва че ще го информира, какво ще правят. Йълдъз е силно обезпокоена, че записите, които е направил Надир ще станат известни на Халит и той ще разбере че тя общува с него.

Халит уведомява Лила, че на следващия ден е бракоразводното й дело.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.