Тв новини

„Опасно изкушение“: Енед се бои, че сина й, ще влезе в затвора


Йълдъз отива при Халит. И той се гневи на Йълдъз, че го контролира всеки ден и го навестява като му пречи да работи спокойно.

Халит й се оплаква, че в кабинета му са намерили подслушвателно устройство. Той казва, че Шахика го е предупредила и се оказала права. „Тя се оказала права, защото самата тя го е поставила“, подхвърля Йълдъз. Халит е изпратил и в имението хора, които да прегледат за подслушвателни устройства. Йълдъз си припомня, че е говорила с Надир и се интересува: подслушвателното устройство дали записва всички разговори. Халит се заинтересува защо Йълдъз се е притеснила от този факт.

Ендер се среща със сина си и му казва, че имат голям проблем. Тя му разказва, че Шахика притежава видео, в което се вижда как той я удря по главата и тя пада в морето. Ийт казва, че това е невъзможно. Ендер го моли да помисли внимателно. Това е невъзможно обяснява Ийт, защото в тази вечер Шахика не е знаела какво ще направи той. Дори той самия не е знаел. В онази вечер, той е пристигнал, за да разговаря с нея, но тя го е прогонила.

След като извършва всичко това, Ийт се изплашва и разказва какво е направил на Шахика. Тя го успокоила, проверила камерите и видяла, че те не са работили. Шахика се разсърдила че той не я е информирал какво смята да прави. Значи Шахика блъфира казва Ендер и изразява съмнение, че ако тя има запис, то тя ще го заплашва и Ийт.

Ендер съветва Ийт да не предприема никакви действия преди да разберат какви факти има Шахика. Ендер му забранява да не говори нищо и на Кая.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.