Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер става дясна ръка на Шахика, мами Йълдъз

Йълдъз  става председател на Фондацията и ще дава пресконференция по този повод. Лила и Ийт се развеждат, обещават си пред бракоразводната зала често да се виждат.

Ендер се среща с Йълдъз и й казва, че Шахика притежава записи, на който се чува как тя  води разговори с Надир. Йълдъз, й опонира, че Шахика е била в Имението и нищо не е коментирала, че Йълдъз е участвала в някакъв запис. „Аз изтрих тези записи, затова и тя не знае, казва Ендер. Обяснява й, че е прослушала записите, където Йълдъз говори с Надир, а лъже Халит, че говори с клиент. Точно тази част, тя е изтрила.

Ендер, обаче, не може да разбере, защо лъже Халит. Възможно е да имат нещо общо с Надир? Йълдъз разказва как се е запознала с Надир, как Халит е побеснял като е разбрал това, и как тя е посетила изложба, на която е харесала картина, която прилича на нея и Надир е решил да й я подари. Ендер казва, че са на различни страни, но все пак на нея не й е безразлично, това което се случва и че може Шахика да й навреди затова я информира.

Но каква е истинската история? Преди да се срещне с Йълдъз Ендер е получила указание от Шахика как да спечели доверието на Йълдъз – като каже, че е изтрила записите, на които се чува разговорите й с Надир. Но става ясно, че самата Шахика ги е изтрила, за да притъпят вниманието на Йълдъз и Ендер да спечели доверието й. „Но какво ще стане след като спечеля доверието й, пита Ендер“. Шахика я подканя да почака малко.

Ендер завършва разговора си с Йълдъз уверявайки я, че прави всичко това с цел да я предпази от лоша ситуация. Йълдъз я целува за благодарност! Младото момиче се хвали на Ендер, че са я избрали за шеф на Фондацията на нейно място.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.