Тв новини

„Опасно изкушение“: Хасан Али фалира, а Ендер се омъжва за Седаи


След 5 години

Съпруга на Чаатай е Джансу. Става ясно, че двамата са се оженили. Ендер също е омъжена, но за „президент“. Хасан Али е фалирал и пред компанията има малко магазинче, от което продава „адана кебап“. Президент на холдинга е станал Седаи и има нова съпруга, и тя се казва Ендер. Йълдъз е съкрушена като вижда, че Джансу е превзела нейното дете. Зехра и Шахика са станали певици. Хаяти е новият им мениджър.

Халит Джан е забравил за майка си и обича Джансу. Йълдъз решава на всяка цена да си върне детето. Хасан Али решава да й помогне. Отива в холдинга, който е управлявал до преди време. Там той се среща със Седаи. Бившият му слуга го унижава. Йълдъз едва издържа на ситуацията.Тя съжалява сега дори Шахика и Зехра. Чаатай решава да заведе детето при Йълдъз. Джансу изпада в бяс.

Зехра и Шахика правят поредното си шоу. Всичко това, обаче, се оказва бълнуване на Йълдъз, която е в кома, заедно с Чаатай, а около тях бушуват пламъци.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.