Тв новини

„Опасно изкушение“:: Чаатай се жени за Джансу…


Джансу е далеч от всички. Тя е изгонена и е загубила всички шансове да си върне Чаатай. Джансу се  опитва да накара Йълдъз да й повярва, че Ендер и Шахика са я накарали да извърши тези действия, за да я разделят с Чаатай. Йълдъз, обаче, не приема нейните обяснения. Шахика прави всичко възможно, за да има интимен контакт с Хасан Али, тя прилага различни трикове.

В компанията пристига Йомер, който е син на приятел на Хасан Али от Адана. Младежът веднага хлътва по Шахика, но когато е в дома на Хасан Али разбира, че тя е негова жена. Шахика решава да сдобри Чаатай и Йълдъз и ги заключва в една стая. Въпреки обидата си Йълдъз склонява да се сдобрят с Чаатай. Шахика е на вечеря с Хасан Али. Джансу прониква в дома му и запалва голям пожар. Състоянието на Чаатай и Йълдъз е критично.

Сюжетът на „Опасно изкушение“ се пренася пет години напред

Йълдъз е била в кома пет години. Шахика вече не е онази дама, която всички познават, а прилича на хипи и е близка със своя шофьор Хаяти. Халит Джан е при Фериде. Тя и Чаатай го отглеждат. А, Чаатай е женен за Джансу.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.