Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз напуска Чаатай, заради Джансу


Йълдъз е съкрушена от това, което е направил Чаатай с Джансу. Той се опитва да й обясни каква е историята, но Йълдъз е непреклонна в желанието си те двамата да се разделят. Йълдъз си тръгва от Имението. Чаатай е сломен. Той търси помощ от майка си. Емир и Джанер издирват Йълдъз, за да й разкажат какво всъщност се е случило. Ендер е силно обезпокоена, че всички ще разберат кой е довел Джансу при Хасан Али.

Ендер е притеснена, че Джансу ще ги издаде, но Шахика я успокоява, като й обяснява, че ще направи всичко възможно, за да  разкара злодейката от пътя им.

Чаатай тръгва да търси Йълдъз. Йълдъз, обаче не желае да разговаря с него. Хасан Али не иска да изслуша Джансу, която се опитва да компрометира Шахика и Ендер, но Джансу не знае, че Шахика е разказала всичко на председателя. Хасан Али гони Джансу от Имението си.

Всички приятели и роднини искат да спасят брака на Йълдъз и Чаатай. Фериде също прави всичко възможно за да помогне на своя син  да оправи отношенията си с Йълдъз. И Хасан Али се включва в спасяването на провалилия се брак.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.