Тв новини

„Опасно изкушение“: Шахика се готви да постави Хасан Али в списъка на мъртвите си съпрузи


Докато Йълдъз е в безсъзнание, тя сънува истински кошмар.

Тя вижда как губи съпруга и сина си, които сега са под влиянието на Джансу. Когато всички се събират на масата, Йълдъз започна да говори за здравето си. Изведнъж се почувства зле. Първоначално на Йълдъз й се гади, после й се завива свят и едва не припадна. Всички тези симптоми показват, че Йълдъз може да е бременна. Единствено самата Йълдъз отрича всичко това и казва, че не може да ражда всяка година.

Ендер е взела важно решение за себе си и възнамерява да се отърве от всички едновременно. Шахика никога няма да помилва Хасан Али. Ендер също не се съмнява, че съвсем скоро Хасан Али ще бъде в списъка на мъртвите съпрузи на Шахика. В този момент Шахика е решила да вдигне наздравица. Бракът, сключен по принуда, в крайна сметка ще продължи цял живот. И когато Шахика говори за живота, тя има предвид Хасан Али. След тези думи Хасан Али падна на пода…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.